Bidons bedrukken

Vanaf: 4,96
Vanaf: 3,77
Vanaf: 4,74
Vanaf: 5,14
Vanaf: 2,32
Vanaf: 5,08

Bidons

Bidon Sport

Vanaf: 2,34
Vanaf: 4,71

Bidons bedrukken voor elke sporter

Bidons bedrukken is een onmisbaar relatiegeschenk in de sportwereld. Een bedrukte bidon heeft positief effect op je naamsbekendheid. Sponsoren drukken maar al te graag hun logo op een bidon. In de sportwereld wordt er veel water gedronken uit zulke drinkbekers. De bidons bedrukt met logo zijn verkrijgbaar in de meest opvallende kleuren. Tijdens en na hoge inspanning snakt je lichaam vaak naar wat watertoevoer. Met een bidon met logo heb je twee vliegen in één klap. De dorst wordt gelest en je bidon met logo wordt gezien door iedereen. Bidon bedrukken is uiteraard niet alleen voor de sporter, maar ook voor de reiziger die vaak op pad is!

Bidon bedrukt als relatiegeschenk is prachtig

Ooit wel eens een bedrukte bidon, reisbeker met logo of bedrukt waterflesje gehad? Vast en zeker wel. Bedrukte bidons worden vaak ingezet bij sportevenementen of als merchandise. Iedereen heeft er wel eentje, misschien heb jij wel twee bidons bedrukt met logo? Waar heb jij deze bedrukte drinkbeker ooit gehad? Het voordeel van een bidon met logo is dat het duurzaamheid uitstraalt. De persoon die jou deze bidon relatiegeschenk geeft draagt ook een steentje bij aan het milieu. Bidon bedrukt met logo is milieuvriendelijk doordat het herbruikbaar is.

Bidon met logo met functionaliteiten

Bidon met logo bedrukken vind je misschien saai. Maar niets is minder waar! Tegenwoordig bestaan er tig varianten op de plastic bidon met dop. Kies bijvoorbeeld zelf het materiaal uit waarvan de bidon is vervaardigd. Tritan bijvoorbeeld, stevig materiaal bidon met een geïntegreerde vouwslang om uit te kunnen drinken. De Tritan waterfles is smaakloos, geurloos, hygiënisch en BPA vrij. Deze bidon past in de meeste bidonhouders en houders in de auto. Als je deze bidon met logo bedrukt, heb je ongetwijfeld een prachtig relatiegeschenk. Bidons met fruitcompartiment voor een extra lekker natuurlijk smaakje in je water. Ook erg populair de aluminium bidons drinkflessen met logo. Kies voor een bidon bedrukt met rietje of sport tuit, we hebben al deze drinkflessen in het assortiment.

Wil je waterflesjes bedrukken dan hebben kies dan uit onze rondsportdop of platte dop. Wil je terug naar de hoofdpagina dan zien we je graag op onze homepagina van waterflesjes.

Wil je wellicht een ander relatiegeschenk bedrukken dan zie ik je graag terug bij eens van onze partners: BSCC relatiegeschenkensnoepjes-bedrukken.nlparaplu-drukken.nl of relatiegeschenken-drukken.nl