Dopper bedrukken

Dopper bedrukken milieuvriendelijk en kostenbesparend

De dopper waterfles is een innovatief waterflesje die zowel milieuvriendelijk en kostenbesparend is. Water is nog niet schaars op de wereld, maar veel landen hebben in verschillende gebieden geen vers drinkwater beschikbaar. Dopper wil hier een verschil uitmaken door te steunen aan waterprojecten in Nepal. Een deel van de opbrengst van Dopper via Stichting Dopper Foundation naar waterprojecten in ontwikkelingsland Nepal.

Dopper bedrukt 10% naar Dopper Foundation

Wanneer jij een dopper koopt dan steun je gelijk verschillende projecten. Er worden waterputten geslagen en schone wc’s en rioleringen aangelegd in Nepal dankzij jouw Dopper. 10% van het bedrag wat jij aan de dopper besteedt zal naar de Dopper Foundation gaan en zij werken hiervoor samen met Simavi en lokale partners. Simavi let bij de projecten extra op de moeders, omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie. Tot en met 2016 werkt de Dopper Foundation samen met Simavi en haar lokale partner NEWAH (Nepal Water for Health) aan een groot waterproject in Baglun, Nepal. 18.000 mensen krijgen toegang tot veilig drinkwater en 2.000 huishoudens krijgen toegang tot sanitatie. In 2010/2011 ondersteunde Dopper het Simavi project ‘Makrahar’ in Nepal met € 35.205,-. Dit werd in 2012 aangevuld met een bedrag van € 45.231,- In 2013 tot een nieuw record van 87.781,- Het totale bedrag is geïnvesteerd in de aanleg van waterpompen en sanitatie en in de educatie van de lokale bevolking.

Bedrukte dopper BPA vrij

Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor ontwikkelde Dopper het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.

Dopper met logo en weg met afval

In Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee waar ze een plastic soep vormen. In deze soep drijft 100 miljard kilo plastic. In de vijf grote oceaangebieden waar dit afval zich concentreert zit 36 keer meer plastic dan plankton. Kun je het je voorstellen? En wist je dat er voor 1 plastic flesje water nog eens 1 liter water en een kwart liter olie nodig is?

Dopper wil de groei van deze plastic soep een halt toeroepen en laat mensen zien dat ze daar zelf iets aan kunnen doen. Door bijvoorbeeld zelf eens een stuk zwerfafval weg te gooien of door uit de Dopper te drinken. De Dopper wordt klimaatneutraal geproduceerd, zonder BPA*. Hij kan zo de vaatwasser in (tot 65 °C) en je kunt hem ook gemakkelijk schoonmaken met een afwasborstel.

Hier dopper offerte aanvragen

Zoek je waterflesjes bedrukken goedkoop of een alternatief kijk dan even naar onze andere categorieën: rond, sportdop of platte dop, glazen waterflessen, bidons, reisbekers, thermosfles, dopper of kies voor onze energyblikjes.

Wil je wellicht een ander relatiegeschenk bedrukken dan zie ik je graag terug bij eens van onze partners: BSCC relatiegeschenken, snoepjes-bedrukken.nl, paraplu-drukken.nl of relatiegeschenken-drukken.nl