Waterfles bedrukken sportdop

Waterfles bedrukken sportdop handig

Waterfles bedrukken sportdop bedrukken met logo. Handige sportdop voor tijdens het sporten. Waterfles bij de hand en daardoor zal je nooit uitdrogen. Doordat we een sportland zijn worden er veel waterflesjes met sportdop gekozen. Ons lichaam bestaat uit zeker voor 50% uit water. Maar we verliezen dit water ook weer, waardoor we dit moeten aanvullen. Water is altijd een goede dorstlesser voor de mens. Twee liter water is de aanbevolen hoeveelheid. In de topsport ligt dit immers veel hoger, want tijdens hoge inspanning zweten we veel.

Waterfles bedrukt sportdop

Waterfles bedrukt sportdop is handiger dan een draaidop. De waterfles met sportdop is voorzien van een seal. Zodoende weet je dan ook dat deze waterfles met sportdop nieuw is. De waterfles is handzaam en praktisch in gebruik. Kies een bedrukte waterfles voorzien met full-color opdruk. Bijvoorbeeld je logo met daarbij een passende slogan. Verder kun je bij je waterfles met opdruk kiezen voor een bijpassende kleur dop. Bekijk het assortiment voor de mogelijkheden.

Bedrukte waterfles met logo

In de webshop kun je kiezen uit verschillende soorten waterflesjes met logo. De waterfles bedrukken met sportdop is wel een van de favorieten onder de klanten. Waterflesjes zijn lang houdbaar mits ze koel en in het donker worden bewaard. Bedrukte waterfles met logo? Vraag een werktekening bij ons op voor het design. De afmetingen en dergelijke staan erbij. Voordat wij de waterflesjes gaan bedrukken krijg je eerst een digitale drukproef. Nadat jij hier akkoord op geeft gaan we direct je order inplannen.

Heb je vragen over waterflesjes bedrukt met sportdop?
Bel onze sales op 0412 712 098

Wil je wellicht een ander relatiegeschenk bedrukken dan zie ik je graag terug bij eens van onze partners: BSCC relatiegeschenken, snoepjes-bedrukken.nl, paraplu-drukken.nl of relatiegeschenken-drukken.nl